Switchere icon
Завантажуйте наш мобільний додаток
для вашого пристрою Android чи iOS
Встановити
Допоможіть Україні проти російського вторгнення разом зі Switchere! 🇺🇦 Допомогти Україні →

1. Загальні положення

Switchere.com (далі також іменований "ми", "нас", "наш", "веб-сайт" або "Switchere") зобов'язується захищати та поважати конфіденційність відвідувача веб-сайту (далі також іменованого "ви" або "ваш") відповідно до цієї Політики конфіденційності (далі також іменований "Політика"). Ми високо цінуємо ваш інтерес до наших сервісів обміну фіатних грошей на криптовалюту, криптовалюти на фіатні гроші та криптовалюти на криптовалюту, і ваша конфіденційність є не менш важливою для нас. Ми хотіли б, щоб ви відчували себе спокійно щодо того, як ми використовуємо і обробляємо вашу особисту інформацію.

Switchere.com — це веб-сайт, який знаходиться під керівництвом компанії FITEUM OÜ (Harju maakond, Таллінн, Kesklinna linnaosa, Roosikrantsi tn 2-529K, 10119, Естонія), номер ліцензії FVT000348 для постачальника послуг з обміну віртуальної валюти. Відповідно до загального регламенту щодо захисту даних (GDPR) і регулюючих законів, у нас є юридичний обов'язок захищати всю отриману від вас особисту інформацію. Якщо ви не згодні з умовами цієї Політики, будь ласка, не користуйтеся послугами веб-сайту.

Веб-сайт може містити переклади англійської версії контенту, доступного на Switchere.com. Ці переклади надаються виключно для зручності. У разі будь-якого протиріччя між англійською мовою і перекладеною версією, оригінальна версія англійською мовою відіграє вирішальну роль.

2. Визначення

Сервіс або “Switchere.com”

Всі послуги з обміну фіата на криптовалюту, криптовалюти на фіат та криптовалюти на криптовалюту надаються на веб-сайті Switchere.com, включаючи відвідування/реєстрацію/тощо.

Персональні дані

Персональні дані означають будь-яку інформацію про живу людину, яку можна ідентифікувати за допомогою цієї інформації (або з іншої інформації, яка або знаходиться в нашому розпорядженні, або може потрапити в наше розпорядження).

Дані про використання

Дані про використання — це дані, що збираються автоматично, або генеруються при використанні сервісу, або з самої інфраструктури сервісу (наприклад, тривалість відвідування сторінки, ідентифікація пристрою, операційна система, тип браузера тощо).

Файли сookies

Файли cookies — це невеликі фрагменти даних, що зберігаються на вашому пристрої (настільному комп'ютері, планшетному ПК або мобільному пристрої).

Контролер даних

Контролер даних означає фізичну або юридичну особу, яка визначає цілі, для яких і яким чином обробляється або повинна оброблятися будь-яка особиста інформація. Для цілей цієї Політики конфіденційності ми є Контролером Ваших Персональних Даних.

Суб'єкт даних (або Користувач/Клієнт)

Суб'єктом даних є будь-яка жива фізична особа, яка користується послугами, що надаються Switchere.com і є суб'єктом персональних даних.

3. Збір і використання інформації

Особиста інформація може збиратися різними способами, коли ви відвідуєте наш веб-сайт. Типи зібраних даних можуть включати:

Персональні дані

При використанні послуг Switchere.com, ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв'язку з вами або ідентифікації вас. Ми використовуємо особисту інформацію, щоб запропонувати вам послуги, про які ви явно просили, для забезпечення безпечних послуг, вивчення інтересу клієнтів до всіх наших послуг, інформування вас про пропозиції, Послуги, Продукти, налаштування вашого особистого досвіду, захисту нас від будь-якого шахрайства, помилок та інших видів злочинної діяльності. Ми можемо періодично запитувати особисту інформацію, яка може включати, але не обмежується:

  • Адреса електронної пошти та/або інша контактна інформація;

  • Ім'я та прізвище.

  • Адреса, штат, провінція, поштовий код/поштовий Індекс, місто;

  • Файли cookie та дані про використання;

  • Скани/копії документів, що засвідчують особу, надіслані вами фотографії тощо;

  • Фінансова та транзакційна інформація. Це включає в себе назви обраних вами фінансових установ, кількість банківських рахунків, інформацію про баланс, історію торгівлі, відомості про торгові точки, адреси гаманців і т. і.;

  • Ідентифікаційна інформація. Вона включає в себе зображення особи та будь-які інші дані, які можна знайти в ваших документах, що засвідчують особу, і, таким чином, використовувати для підтвердження вашої особистості;

  • Дані перевірки достеменності. Це інформація, яка може бути використана для перевірки вашої особистості на Switchere.com, наприклад, ім'я користувача, пароль та/або іншу інформацію про обліковий запис;

  • Спільно використовувана інформація. Ви можете поділитися з нами своєю особистою інформацією, такою як відомості про сім'ю, життєві цілі та події, в ході нашої співпраці;

  • Інша інформація, описана в умовах використання або інших юридичних документах.

Дані про використання

Ми також можемо збирати інформацію про те, як здійснюється доступ до Switchere.com і як він використовується ("дані про використання"). Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, деяка інформація збирається автоматично за допомогою файлів журналу, таких як IP-адреса вашого комп'ютера, операційна система (ОС) вашого комп'ютера, тип браузера, адреса веб-сайту, з якого ви перейшли, і ваша активність на веб-сайті. Ми використовуємо цю інформацію для таких цілей, як аналіз тенденцій, адміністрування веб-сайту, поліпшення обслуговування клієнтів, діагностика проблем з нашими серверами тощо.

Дані про відстеження файлів Cookie

Switchere.com використовує файли cookie та аналогічні технології відстеження для відстеження активності на веб-сайті та зберігання певної інформації. Файли cookie — це невеликі текстові файли з малим обсягом даних, які можуть містити анонімний унікальний ідентифікатор. Файли cookie відправляються в ваш браузер з веб-сайту і зберігаються на вашому пристрої. Для збору і відстеження інформації, а також для поліпшення та аналізу послуг Switchere.com, ми також використовуємо наступні технології відстеження, а саме: маяки, теги та скрипти. Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб він відхиляв всі файли cookie або вказував, коли відправляються файли cookie. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, деякі з послуг Switchere.com можуть бути відключені. Приклади файлів cookie, які ми використовуємо: сесійні файли cookie ꟷ файли cookie для роботи веб-сайту протягом одного сеансу; файли cookie уподобань ꟷ файли cookie для запам'ятовування ваших уподобань і різних налаштувань; файли cookie безпеки ꟷ файли cookie з метою безпеки. Всі файли cookie, які ми збираємо, закодовані таким чином, щоб жодна третя сторона не могла перехопити або використовувати будь-яку інформацію, зібрану в них.

4. Використання даних

Switchere.com використовує зібрані дані для різних цілей:

  • щоб ви могли відкривати та керувати активованим обліковим записом на Switchere.com;

  • щоб ідентифікувати вас як клієнта і відрізняти вас від інших користувачів нашого сервісу;

  • щоб мати можливість регулярно надавати вам функціональні, безпечні та індивідуальні послуги;

  • для повідомлення вас про зміни і оновлення, внесені на веб-сайті Switchere.com;

  • щоб дозволити вам брати участь в рекламних кампаніях, що проводяться Switchere.com коли ви вирішите це зробити;

  • відправляти вам інформацію в маркетингових цілях і тримати вас в курсі наших останніх анонсів продуктів і майбутніх рекламних акцій;

  • надавати своєчасні та професійні послуги з обслуговування клієнтів і краще розуміти вас як цінного клієнта або відвідувача;

  • щоб контролювати використання послуг веб-сайту Switchere.com;

  • для виявлення, запобігання та усунення будь-яких технічних неполадок;

  • для запобігання втрат та/або шахрайства;

  • для виконання всіх необхідних юридичних зобов'язань.

5. Правова основа для обробки персональних даних відповідно до загального регламенту щодо захисту даних (GDPR)

Якщо ви або ваша IP-адреса з Європейської економічної зони (ЄЕЗ), правова основа Switchere.com для збору та використання особистої інформації, описаної в цій Політиці конфіденційності, залежить від персональних даних, які ми збираємо, і конкретного контексту, в якому ми їх збираємо. Відповідно до загального регламенту із захисту даних (GDPR) ми вживаємо відповідних технічних та організаційних заходів, щоб запобігти несанкціонованому доступу до вашої інформації та забезпечити безпечне зберігання даних.

Switchere.com може обробляти ваші персональні дані з наступних причин:

  • Нам потрібно укласти з вами контракт;

  • Ви дали нам на це дозвіл;

  • Обробка даних відповідає нашим законним інтересам і не суперечить вашим правам;

  • Для дотримання всіх застосовних законів та правил.

6. Зберігання даних

Switchere.com буде зберігати ваші персональні дані тільки до тих пір, поки це необхідно для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності. Ми будемо зберігати й використовувати ваші персональні дані в обсязі, необхідному для виконання наших юридичних зобов'язань (наприклад, якщо ми зобов'язані зберігати ваші дані відповідно до чинного законодавства), вирішення спорів і забезпечення дотримання наших юридичних угод і політик.

Switchere.com також буде зберігати дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом короткого проміжку часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або поліпшення функціональності наших сервісів і функцій, або ми за законом зобов'язані зберігати ці дані протягом більш тривалого періоду. Зареєструвавшись на Switchere.com , ви даєте свою згоду на те, щоб ми зберігали ваші персональні дані.

7. Передача даних

Ваша інформація, включаючи персональні дані, може передаватися на ꟷ і зберігатися на ꟷ комп'ютерах, розташованих за межами вашого штату, провінції, країни або іншої державної юрисдикції, де закони Про захист даних можуть відрізнятися від законів вашої юрисдикції. Будь ласка, візьміть до уваги, що ми можемо передавати дані, включаючи персональні дані, за межі вашої юрисдикції (в тому числі за межі ЄС, якщо це ваша юрисдикція) і обробляти їх там. Ваша згода з цією Політикою конфіденційності, за якою слідує надання вами такої інформації, означає вашу згоду на таку передачу. Switchere.com вживатиме всіх розумних заходів для забезпечення того, щоб ваші дані оброблялися безпечно і відповідно до цієї Угоди, і жодна передача ваших персональних даних не буде здійснюватися будь-якій організації або країні, якщо не будуть вжиті належні заходи контролю, включаючи безпеку ваших даних та іншої особистої інформації.

8. Розкриття даних

У певних ситуаціях ми покладаємося на наші законні ділові інтереси для збору та використання ваших персональних даних. У таких ситуаціях ми провели балансувальний тест, щоб ретельно проаналізувати вплив обробки на ваші інтереси, права і свободи. Ми візьмемося за обробку тільки в тому випадку, якщо переконаємося, що це не заподіє вам жодної шкоди. Switchere.com може розкривати ваші персональні дані, сумлінно вважаючи, що такі дії необхідні:

  • для виконання юридичного зобов'язання;

  • для захисту та охорони прав або власності Switchere.com або його клієнтів;

  • для запобігання або розслідування будь-яких можливих порушень у зв'язку з використанням послуг Switchere.com;

  • для захисту особистої безпеки користувачів Switchere.com або громадськості;

  • для захисту від юридичної відповідальності.

Крім випадків, описаних у цій Політиці конфіденційності, Switchere.com не буде передавати особисту інформацію третім особам, за винятком випадків, коли це здійснюється за вашим запитом, Ви даєте згоду на таке розкриття, або розкриття потрібно або дозволено законом.

9. Безпека даних

Відповідно до загального регламенту із захисту даних (GDPR) ми вживаємо відповідних технічних та організаційних заходів, щоб запобігти несанкціонованому доступу до вашої інформації та забезпечити безпечне зберігання даних. Безпека ваших даних важлива для нас, але пам'ятайте, що жоден спосіб передачі через Інтернет або спосіб електронного зберігання не є на 100% безпечним. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати їх абсолютну безпеку. Заходи безпеки включають брандмауери, шифрування даних і контроль авторизації доступу до інформації. У той час як ми прагнемо забезпечити безпеку нашого веб-сайту і послуг, Ви несете відповідальність за захист і збереження конфіденційності ваших паролів і реєстраційної інформації облікового запису, а також за перевірку того, що персональні дані, які ми зберігаємо про вас, є точними та актуальними.

10. Сигнали "Не відстежувати" відповідно до Каліфорнійського Закону Про захист конфіденційності в Інтернеті (CalOPPA)

Ми не підтримуємо функцію Do Not Track ("DNT"). DNT — це параметр, який ви можете встановити у своєму веб-браузері, щоб інформувати веб-сайти про те, що ви не хочете, щоб вас відстежували. Ви можете включити або відключити DNT, відвідавши сторінку уподобань або налаштувань вашого веб-браузера.

11. Права на захист даних відповідно до загального регламенту щодо захисту даних (GDPR)

Якщо ви є резидентом європейської економічної зони (ЄЕЗ), у вас є певні права на захист даних. Switchere.com прагне вжити розумних заходів, що дозволяють вам виправляти, змінювати, видаляти або обмежувати використання ваших персональних даних. Проте, ми передбачаємо однакові права для всіх наших користувачів з будь-якої юрисдикції.

Якщо ви хочете отримати інформацію про те, які ваші персональні дані ми зберігаємо, і якщо ви хочете, щоб вони були видалені з наших систем, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми докладемо всіх зусиль, щоб зробити це якомога швидше, якщо тільки це не є неможливим в цей час через послуги, що надаються вам на Switchere.com. У цьому випадку ми виконаємо ваш запит після того, як будуть виконані всі зобов'язання по таких послугах.

За певних обставин у вас є такі права на захист даних:

  • Право на доступ, оновлення або видалення наявної у нас інформації про вас;

  • Право на виправлення;

  • Право на заперечення;

  • Право на обмеження;

  • Право на переносимість даних;

  • Право відкликати згоду. Ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який час, коли Switchere.com покладався на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації (за винятком випадків, зазначених в умовах використання).

Будь ласка, зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити вашу особистість, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право подати скаргу до Органу Із Захисту Даних на наш збір і використання ваших персональних даних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з вашим місцевим органом із захисту даних в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ).

12. Постачальники послуг

Ми можемо наймати сторонні компанії і приватних осіб для підтримки Switchere.com (далі "Постачальники послуг"), для надання Switchere.com від нашого імені, для виконання послуг, пов'язаних з Switchere.com, або для надання нам допомоги в аналізі використання сайту. Ці треті особи мають доступ до ваших персональних даних в рамках виконання цих завдань від нашого імені І зобов'язані не розголошувати й не використовувати їх для будь-яких інших цілей.

13. Посилання на інші веб-сайти

Веб-сайт Switchere.com може містити посилання на сторонні веб-сайти, плагіни та програми. Перехід за посиланнями третіх осіб або включення цих підключень може дозволити третім особам збирати або передавати дані про вас. Ми не контролюємо такі сторонні веб-сайти, і, коли ви залишаєте наш веб-сайт, ми рекомендуємо вам ознайомитися з Політикою конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте. Ми не контролюємо і не несемо жодної відповідальності за зміст, політику конфіденційності або дії будь-яких сторонніх сайтів або сервісів.

14. Захист приватного життя дітей

Продукти та послуги Switchere.com призначені для широкої аудиторії й не призначені для дітей молодше 18 років, і ми свідомо не збираємо персональні дані від таких осіб. Якщо ми отримаємо фактичні відомості про те, що ми зібрали персональні дані дитини віком до 18 років, ми негайно видалимо їх, якщо тільки ми за законом не зобов'язані зберігати такі дані. Зв'яжіться з нами безпосередньо через контактну форму, якщо ви вважаєте, що ми помилково або ненавмисно зібрали інформацію від дитини віком до 18 років.

15. Встановлення контакту з нами та з іншими користувачами

Switchere.com дозволяє вам встановити з нами контакт. Це можливо, наприклад, надіславши нам електронний лист або будь-яке повідомлення через дозволену службу повідомлень (відповідно до Умов використання). Інформація, яку ви надаєте при зверненні до нас, зберігається для обробки запиту і, при необхідності, для подальшого листування.

Ми не розкриваємо вашу особисту інформацію жодному іншому користувачу Switchere.com, якщо в цьому нема потреби. Ви погоджуєтеся з тим, що в ході роботи облікового запису на Switchere.com, може знадобитися відправити іншим користувачам, залежно від обставин, певну транзакційну інформацію (наприклад, унікальний ідентифікатор, інформацію про ваш запит/пропозицію, відомості про активи тощо); але не ваше Ім'я та прізвище, поштовий Індекс /поштову адресу або платіжні реквізити. Ми не несемо відповідальності за будь-яке використання або неправильне використання транзакційних даних іншими особами, але ви повинні інформувати нас про будь-яке неправильне використання Switchere.com про яке вам стало відомо. Ви несете одноосібну відповідальність за свою взаємодію з іншими користувачами Switchere.com Ми залишаємо за собою право, але не зобов'язані відстежувати суперечки між вами та іншими користувачами.

16. Застосовне право і юрисдикція

Будь-які суперечки, що стосуються цієї Політики конфіденційності, будуть регулюватися законодавством Естонії без урахування будь-яких принципів колізійного права. Державні суди Естонії матимуть виключну юрисдикцію щодо будь-яких претензій, що випливають із цієї Політики конфіденційності або пов'язаних з нею.

17. Функція реєстрації

Ви можете зареєструватися як користувач нашого сервісу Switchere.com на відповідній сторінці веб-сайту. Отримані дані будуть використовуватися в роботі нашого сервісу Switchere.com, а також для інформування вас про зміни у сфері наших послуг на Switchere.com, або про будь-які технічні зміни, або для інших повідомлень (електронною поштою). Реєстрація на Switchere.com — це введення наступних даних:

  • Адреса електронної пошти;

  • Пароль;

  • Інформація про політику AML/KYC і документи, які можуть бути запитані під час і після реєстрації, такі як стать, ім'я, прізвище, номер телефону, адреса, документ, що засвідчує особу, фотографії тощо. Дивіться Політику AML/KYC для отримання додаткової інформації.

Крім того, IP-адреса, що використовується для реєстрації, а також дата реєстрації надійно зберігаються, щоб запобігти зловживанню реєстрацією. Шляхом додавання інформації з профілів соціальних мереж для реєстрації на Switchere.com, ми отримуємо інформацію з соціальної мережі (ідентифікатор профілю, ім'я, прізвище, інші дані відповідно до правил і умов соціальних мереж). Ви погоджуєтеся з обробкою вашої інформації із соціальної мережі під час реєстрації.

18. Доступ до даних/Файлів журналу сервера

Детальна інформація про ваше відвідування нашого веб-сайту Switchere.com зберігається у файлі журналу (так званий "Файл журналу сервера"). Ми збираємо (або сервери наших інтернет-провайдерів) наступні дані при кожному доступі до Switchere.com:

  • IP-адреса комп'ютера, з якого здійснюється доступ;

  • Назва запитуваного файлу;

  • Дата та час здійснення запиту;

  • Обсяг переданих даних;

  • Повідомлення про успішний запит;

  • Тип і версія браузера разом з використовуваною операційною системою;

  • Реферальне посилання;

  • Запитувач постачальник;

  • Роздільна здатність екрана.

Дані журналу використовуються нами тільки для статистичного аналізу в контексті роботи Switchere.com. У разі незаконного використання наших послуг дані журналу також можуть послужити підтвердженням у разі будь-якого порушення закону.

19. Моніторинг і запис

Ми можемо відстежувати, записувати, зберігати й використовувати будь-який телефон, електронну пошту або інші засоби зв'язку з вами для перевірки будь-яких даних нам інструкцій, в навчальних цілях, для запобігання злочинності та для поліпшення якості обслуговування нашої Служби Підтримки Клієнтів.

20. Згода

Зареєструвавшись як користувач Switchere.com, ви погоджуєтеся з умовами Політики конфіденційності без будь-яких винятків або застережень.

Ми використовуємо файли cookie, щоб оптимізувати функціональність сайту та досвід користувача.
Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Більше